logo_vrtic1_icon

Uređeno je dječje igralište područnog objekta Dječjeg vrtića Josipdol u Oštarijama

Početkom pedagoške godine 2020./2021.,tijekom mjeseca rujna aktivno su se provodili završni radovi uređenja vanjskog prostora područnog objekta Dječjeg vrtića Josipdol u Oštarijama. Pripremni radovi: postavljanje ograde i konstrukcije za nadstrešnicu, planiranje terena i betoniranje podloge za terasu  te nabava igrala za igralište izvršeni su tijekom druge polovice pedagoške 2019./2020.godine. Završno postavljanje i montiranje igrala, postavljanje antistresne podloge, izrada pješčanika i sijanje trave izvršeno je početkom pedagoške 2020./2021.godine. Sve radove i opremanje dječjeg igrališta financirala je Općina Josipdol, osnivač Dječjeg vrtića Josipdol.

Uređenjem dječjeg igrališta stvorilo se je sigurno i poticajno vanjsko okruženje za predškolsku djecu i time pokazala briga i odgovornost za kvalitetno provođenje odgojno-obrazovnog procesa u dječjem vrtiću. Sada će djeca odgojno-obrazovne skupine „Ježići“ i djeca koja će biti uključena u kraći program predškole moći bezbrižno provoditi aktivnosti na otvorenome. Razvijat će i usavršavati svoja motorička znanja i vještine; osnaživat će svoj organizam i pozitivno djelovati na imunitet svakodnevnim boravkom na zraku; provoditi će istraživačke aktivnosti u pješčaniku; promatrati promjene u prirodi i povezivati ih sa svojim ranijim iskustvima; sudjelovati u još puno drugih edukativnih  aktivnosti na otvorenome koje će za njih osmisliti njihove vrijede odgojiteljice.

Ovim putem bi se zahvalili  svima koji su na neki način sudjelovali u uređenju dječjeg igrališta i doprinijeli stvaranju poticajnog okruženja za djecu.

 

OSMJEH NA DJEČJIM LICIMA  biti će najveća  nagrada svima koji su svoj trud uložili u realizaciju ovog projekta.

Podijeli ovo

Dječji vrtić Josipdol © sva prava zadržana

Karlovačka 17b, Josipdol 47303 | tel: 047/ 581 - 275
Sadržaj ove stranice isključiva je odgovornost Dječjeg vrtićaJosipdol

design studio