logo_vrtic1_icon

U sklopu projekta „Odrastimo sretno u poticajnom okruženju“ , za odgojiteljice i vanjske suradnike Dječjeg vrtića Josipdol održano je stručno predavanje psihologinje mr. Nade Žanko, iz Zagreba, na temu TANTRUM-burno reagiranje djeteta bijesom.

U sklopu projekta „Odrastimo sretno u poticajnom okruženju“ planirana su i osigurana sredstva za stručno usavršavanje odgojiteljica Dječjeg vrtića Josipdol. 30.travnja 2019. u prostorijama općine Josipdol održano je prvo predavanje, na temu: TANTRUM-burno reagiranje djeteta bijesom.

Poklopilo se da se na dan održavanja predavanja obilježavao i Međunarodni dan odgoja bez batina. Tako smo se na neki način dotakli i te teme te učvrstili svoje uvjerenje i stajalište da fizičko kažnjavanje djece nije učinkovita odgojna metoda. Konkretnim primjerima mr. Žanko prikazala je učinkovite metode za rješavanje situacija kada djeca reagiraju bijesom, plačom ili neposluhom. Predavanju su se pridružile i odgojiteljice iz Dječjeg vrtića „Bistrac“ iz Ogulina. Veselimo se slijedećem predavanju koje je najavljeno za kraj svibnja ove godine.

Podijeli ovo

Dječji vrtić Josipdol © sva prava zadržana

Karlovačka 17b, Josipdol 47303 | tel: 047/ 581 - 275
Sadržaj ove stranice isključiva je odgovornost Dječjeg vrtićaJosipdol

design studio