logo_vrtic1_icon

Svijetski dan pčela

Djeca Dječjeg vrtića Josipdol su 20. svibnja izložbom likovnih radova i sudjelovanjem na tematskoj radionici u Gradskoj knjižnici i čitaonici u Ogulinu, obilježila Svjetski dan pčela.

Na inicijativu Pčelarskog društava Ogulin ove godine su se u Gradskoj knjižnici i čitaonici u Ogulinu organizirali raznovrsni edukativni sadržaji za djecu (izložba likovnih radova, tematska radionica, edukativna predavanja i čitanje slikovnica).

Djeca starije mješovite odgojno obrazovne skupine “Pčelice” sa svojim odgojiteljicama posjetila su knjižnicu u ponedjeljak 20. svibnja. Vrlo inetresantno je bilo druženje sa članovima Pčelarskog društva i djelatnicima knjižnice.
Djeca su sudjelovala u radionici u kojoj su izrađivali krune za glavu, slušali su priču “Pčelica Lelica”, a u razgovoru sa predsjednicom Pčelarskog društva pokazali zavidno znanje o pčelama i njihovom životu.
Zaključak je bio da su pčele najvažniji kukci za održavanje života na Zemlji.
Djeca su se predstavila i svojim kratkim nastupom kojeg su uvježbala sa svojim odgojiteljicama. Kako to obično i biva djeca su na kraju su dobila slatke, medene paketiće.
Veliko hvala i vatrogascima DVD-a Josipdol i Oštarije koji su za djecu omogućili prijevoz do Ogulina.

Podijeli ovo

Dječji vrtić Josipdol © sva prava zadržana

Karlovačka 17b, Josipdol 47303 | tel: 047/ 581 - 275
Sadržaj ove stranice isključiva je odgovornost Dječjeg vrtićaJosipdol

design studio