logo_vrtic1_icon

OBAVIJEST ZA RODITELJE O POČETKU PROVOĐENJA KRAĆIH PROGRAMA U PEDAGOŠKOJ GODINI 2020./2021.

Ovaj tjedan engleska, sportska i folklorna igraonica  neće se održavati radi organizacije prostora i formiranja odgojno—obrazovnih skupina djece.

Ovaj tjedan održavat će se samo opća igraonica i to u četvrtak 3.09.2020, i dalje po novom dolje navedenom rasporedu.

Redoviti rad kraćih programa započet će slijedeći tjedan od 07. rujna 2020. prema dolje navedenom rasporedu i biti će usklađen prema preporukama HZJZ izdanim 24.08.2020. https://www.hzjz.hr/wpcontent/uploads/2020/03/Upute_vrtici_i_skole_24_08_2020_HZJZ-1.pdf  i uputama MZO-a izdanim 31.08.2020.!

  • Roditelji koji su zainteresirani za uključivanjem njihove djece u neki od kraćih programa mogu se javiti do kraja ovog tjedna odgojiteljici svojeg djeteta na predbilježbu.

 

  • Prije početka korištenja kraćeg programa potrebno je ispuniti zahtjev za upis i potpisati izjavu o korištenju odabranog kraćeg programa u uredu ravnateljice.

 

1.Organizacija rada kraćih programa  u poslijepodnevnim satima biti će takva da se djeca iz različitih odgojno-obrazovnih skupina ne miješaju!

2.Engleska igraonica STARIJA SKUPINA ponedjeljak 16:00-17:30 samo za djecu starije odgojno-obrazovne skupine “Pčelice” bez miješanja sa djecom ostalih odgojno-obrazovnih skupina,  kada god je to moguće na vanjskom prostoru ili ako vremenske prilike to ne dopuštaju u prostoru SDB starije odgojno-obrazovne skupine “Pčelice”

3.Engleska igraonica MLAĐA SKUPINA srijeda 16:00-17:30 samo za djecu mlađe odgojno -obrazovne skupine “Bubamare” bez miješanja sa djecom ostalih odgojno-obrazovnih skupina, kada god je to moguće na vanjskom prostoru ili ako vremenske prilike to ne dopuštaju u prostoru SDB starije odgojno-obrazovne skupine ” Pčelice”

4.Folklorna igraonica petkom 16:00-17:30 samo za djecu starije odgojno-obrazovne skupine “Pčelice “ kada god je to moguće na vanjskom prostoru ili ako vremenske prilike to ne dopuštaju u prostoru SDB Starije odgojno-obrazovne skupine “Pčelice”

5.Sportska igraonica MLAĐA SKUPINA ponedjeljak 16:00-17:00 kada god je to moguće na vanjskom prostoru ili ako vremenske prilike to ne dopuštaju u prostoru ŠKOLSKE DVORANE OŠ JOSIPDOL prema važećim izdanim preporukama HZJZ o načinu održavanja sportskih treninga

6.Sportska igraonica STARIJA SKUPINA srijeda 16:00-17:00 kada god je to moguće na vanjskom prostoru ili ako vremenske prilike to ne dopuštaju u prostoru ŠKOLSKE DVORANE OŠ JOSIPDOL prema važećim izdanim preporukama HZJZ o načinu održavanja sportskih treninga

7.Opća igraonica za djecu koja ne pohađaju niti jedan oblik programa Dječjeg vrtića Josipdol, utorak i četvrtak 16:15-18:30 u prostoru SDB i vanjskom prostoru starije jasličke skupine “Mišići”.

  1. Susreti psihologa: prema ranije utvrđenom rasporedu i prema izdanim mjerama HZJZ.
  • Zadržavanje ispred vrtića i komunikacija sa voditeljima kraćih programa  ispred vrtića nakon/ odnosno prije kraćeg programa treba biti što kraća!
  • Roditelji čija djeca su uključena u kraće programa ne ulaze u prostor vrtića niti u prostor školske dvorane, već  primanje i predaju djece vrše voditelji kraćih programa  izvan spomenutih prostora.
  • Roditelji u komunikaciji sa voditeljima kraćih programa i ostalim odraslim osobama prilikom dovođenja i odvođenja djece u kraći program moraju imati zaštitnu masku.

 

Podijeli ovo

Dječji vrtić Josipdol © sva prava zadržana

Karlovačka 17b, Josipdol 47303 | tel: 047/ 581 - 275
Sadržaj ove stranice isključiva je odgovornost Dječjeg vrtićaJosipdol

design studio