logo_vrtic1_icon

MALA BICIKLIJADA U DJEČJEM VRTIĆU JOSIPDOL

25.10.2019. u suradnji sa BK „Kotač“ iz Josipdola, a pod pokroviteljstvom općine Josipdol u Dječjem vrtiću Josipdol održana je MALA BICIKLIJADA. Na ovom dječjem, sportskom susretu sudjelovalo je sveukupno 45 malih natjecatelja, djece u dobi od 3-7godina života. Svoje sposobnosti, spretnost i znanje u vožnji bicikla ili romobila djeca su pokazala u savladavanju poligona kojeg su za njih složili članovi BK „Kotač“. Naravno, sigurnost djece je bila najvažnija, tako da je svaki vozač obavezno imao na glavi kacigu i bio pod nadzorom prisutnih članova BK i svojih odgojiteljica.

Djeca su se natjecala u kategorijama za djevojčice i dječake razvrstana po skupinama- mlađoj skupini( djeca 3-5god.) i starijoj skupini ( 5-7god).

Najuspješniji su zaslužili medalje i zahvalnice, a ostali natjecatelji zahvalnice i slatko iznenađenje.

Kako to  biva u vrtiću, a i općenito u životu, svaka aktivnost, susret i događaj za djecu predstavlja priliku da se nešto novo nauči. Tako je bilo i danas. Djeca su na aktivan način učila o važnosti bavljenja sportom za razvoj svoga tijela, učila su čekati svoj red i biti strpljiva , učila su kako je važno bodriti svoje prijatelje  i navijati za njih, učila su da nije važno pobijediti nego sudjelovati učila su čekati svoj red i biti strpljiva i na kraju naučila kako svaku nagradu treba zaslužiti.

Zahvaljujemo se svima koji su sudjelovali u organizaciji i realizaciji ovog lijepog sportskog događaja za djecu.

Podijeli ovo

Dječji vrtić Josipdol © sva prava zadržana

Karlovačka 17b, Josipdol 47303 | tel: 047/ 581 - 275
Sadržaj ove stranice isključiva je odgovornost Dječjeg vrtićaJosipdol

design studio