logo_vrtic1_icon

DOGAĐANJA U MLAĐOJ MJEŠOVITOJ ODGOJNO-OBRAZOVNOJ SKUPINI „BUBAMARE“

Jedanaest dječaka i devet djevojčica u dobi od navršene treće do pete godine čini mlađu mješovitu skupinu „Bubamare“. Pedagošku godinu 2019./2020. Započeli smo mnoštvom sadržaja, aktivnosti i ponudom raznovrsnih poticaja kojima smo stvarali okruženje u kojem će se svako dijete osjećati ugodno, sigurno i gdje će moći razvijati kompetencije i stvarati bolju sliku o sebi.

Jesen nam je podarila puno lijepih,sunčanih dana koje smo iskoristili za šetnje. Učili smo organizirano kretati se u parovima jedan iza drugog i bogatiti spoznaje kroz taktilne,vizualne,slušne i prostorne percepcije te percepcije mirisa i okusa.

Veliku zahvalnost dugujemo roditeljima koji su nam svojom suradnjom pomogli obilježiti dječji tjedan i pridružili nam se u različitim aktivnostima. Igrali su se s nama ,čitali djeci slikovnice i priče prije spavanja,zajedno s nama kreativno sudjelovali u likovnim i sportskim aktivnostima.

Djeca Dječjeg vrtića Josipdol obilježila su Dane kruha i zahvalnosti za jesenske plodove. U proslavi su sudjelovala djeca svih odgojno-obrazovnih skupina uz             organiziranu izložbu i blagovanje pekarskih proizvoda koje su djeca sa zajedno sa svojom obitelji radila i pekla kod kuće. Proslavi su prethodile razne aktivnosti u kojima su djeca aktivno učila o vrstama žitarica, nastajanju kruha, važnosti kruha kao hrane. Posebno je važno od najranije dobi kod djece poticati i zahvalu za sve blagodati koje nam zemlja daje, što je spomenuto i prilikom proslave ovog svečanog dana.

Podijeli ovo

Dječji vrtić Josipdol © sva prava zadržana

Karlovačka 17b, Josipdol 47303 | tel: 047/ 581 - 275
Sadržaj ove stranice isključiva je odgovornost Dječjeg vrtićaJosipdol

design studio