logo_vrtic1_icon

Dijete uči izravno putem igre

Nakon blagdana i ulaskom u Novu 2018.g. postali smo veći, te samim time i puno samostalniji. Svaki dječji pokušaj i znak da nešto želi samostalno učiniti potrebno  je poduprijeti  i nagraditi pohvalom.

Dijete uči izravno putem igre, istraživanjem svoje okoline i angažiranjem svih svojih osjetila. Trudile smo se stoga ponuditi djeci dovoljno poticaja za razvoj svih osjetila.

Uvijek nam je drago kad nam na igru i druženje dođu prijatelji iz mlađe i starije odgojne skupine. Stariji prijatelji se osjećaju važnima i korisnima kad mogu pomoći mlađima a jaslička djeca nauče  puno toga učeći po modelu od starije djece. Iznimno je važno da djeca borave u društvu i mlađih i starijih od sebe.

Siječanj i Veljača su prošli u znaku priprema za maškare. Pjevali smo, plesali i maškarali se sami u svojoj skupini ali i zajedno s prijateljima iz ostalih odgojnih skupina. Bili smo čak i na pravom velikom Maskenbalu u Ogulinu, što je za nas bio novi i poseban doživljaj.

Najzabavnije iskustvo do sada ipak nam je bilo sanjkanje, igranje na snijegu i pravljenje snjegovića. Iako je snijeg bio visok jednako kao i mi najprije smo si napravili stazu a onda krenuli u snježnu avanturu koju ćemo još dugo prepričavati.

Podijeli ovo

Dječji vrtić Josipdol © sva prava zadržana

Karlovačka 17b, Josipdol 47303 | tel: 047/ 581 - 275
Sadržaj ove stranice isključiva je odgovornost Dječjeg vrtićaJosipdol

design studio