logo_vrtic1_icon

DAN ZAHVALNOSTI U DJEČJEM VRTIĆU JOSIPDOL obilježen 23.10.2018.

Dječji vrtić Josipdol i ove godine je svečano obilježio Dan zahvalnosti.

Svečanosti su prethodile različite aktivnosti u kojima su odgojitelji s djecom i u suradnji s roditeljima sakupljali plodove koje koristimo u izradi kruha, peciva, slastica. Najveselije je bilo tijekom radionica u kojima su djeca učila o zdravoj hrani i sama izradila ukusne i zdrave kolačiće, keksiće i peciva.

Da bi planirane aktivnosti bile što bolje realizirane u pomoć su priskočili i roditelji  te zajedničkim snagama izradili mirisne kolače i peciva za ovogodišnji svečani stol.

Za ovogodišnju izradu kolača glavni sastojci su bili plodovi koje nam je jesen darovala: jabuke, mandarine, razne sjemenke, pšenično i kukuruzno brašno, med. Od najranije dobi važno je kod djece  oblikovati svijest o zdravoj prehrani. Na taj način djelujemo i na okolinu u kojoj živimo. Veliku podršku daju nam roditelji koji su naši partneri u kreiranju kvalitetnog okruženja za djecu.

Kako je svećenik pri blagoslovu naglasio „….

na svemu što dobijemo moramo se zahvaliti i reći     HVALA!!!“

I zato hvala na plodovima jeseni, hvala na kruhu i kolačima, hvala svim odgojiteljicama i roditeljima koji su s djecom provodili ove vesele radionice, hvala na pomoći „stričeku“ Marinku koji je ispekao sve kolače i keksiće koje su djeca izradila, hvala svećeniku na blagoslovu i međusobnom druženju, hvala svima koji su sudjelovali u obilježavanju DANA ZAHVALNOSTI u Dječjem vrtiću Josipdol.

Slatki pozdrav!!!!!

Podijeli ovo

Dječji vrtić Josipdol © sva prava zadržana

Karlovačka 17b, Josipdol 47303 | tel: 047/ 581 - 275
Sadržaj ove stranice isključiva je odgovornost Dječjeg vrtićaJosipdol

design studio