logo_vrtic1_icon

Advent u skupini „Bubamare“

Prosinac je mjesec kad se najviše vesele djeca jer ga započinjemo aktivnostima za Sv.Nikolu.I ove godine odgojiteljice su na iznenađenje djece pripremile predstavu sa dvije priče i poslale djeci pouku: „Problemi se uvijek riješe dogovorom“. Zadovoljan je i bio Sv. Nikola jer je čuo za ovo dobro djelo i da su djeca dobra pa je posjetio i naš vrtić. Čestitali smo i Sv. Nikoli i dvjema djevojčicama Nikama njihov imendan. Susret sa Sv. Nikolom pobudio je dječju maštu. Djeca su mu  postavljala  razna pitanja,a naposljetku je svima podijelio poklone.

Na Sv. Luciju svako je dijete posijalo svoju pšenicu i svakodnevno  vodilo brigu o njezinom rastu.

Kako je prosinac mjesec darivanja odlučili smo napraviti dobro djelo i potaknuti kod djece empatiju prema starijima i nemoćnima. Organizirali smo dvije radionice za roditelje na kojima su zajedno sa djecom izradili božićne i novogodišnje čestitke i božićne kolačiće. Posjetili smo Obiteljski dom „Sv. Benedikt“ i poklonivši čestitke i paketiće kolačića svakom štićeniku ,djelatnicima i obitelji Bićanić i donijeli  toplinu i veselje svima u Božićno vrijeme. Domaćini su i nas razveselili slatkim zalogajima i poklonima koje smo dobili. Hvala im na tome i prekrasnom  gostoprimstvu i hvala našim roditeljima na velikoj pomoći. Zahvaljujemo i DVD-u na organiziranom prijevozu .

Okitili smo i naš bor u skupini ispod kojeg su na oduševljenje djece dočekali pokloni. Veselim bojama vatrometa zaželjeli smo svima puno zdravlja,veselja i ostvarenje svih želja u 2019. godini.

Podijeli ovo

Dječji vrtić Josipdol © sva prava zadržana

Karlovačka 17b, Josipdol 47303 | tel: 047/ 581 - 275
Sadržaj ove stranice isključiva je odgovornost Dječjeg vrtićaJosipdol

design studio