logo_vrtic1_icon

16.LISTOPADA 2019.U PROSTORIJAMA OPĆINE JOSIPDOL ODRŽAO SE STRUČNI AKTIV ZA ODGOJITELJE/ICE I SURADNIKE DJEČJEG VRTIĆA JOSIPDOL , DJEČJEG VRTIĆA „ZAPRUĐE“ IZ ZAGREBA I DJEČJEG VRTIĆA „BISTRAC“ IZ OGULINA

Stručno predavanje organizirao je Dječji vrtić Josipdol  u suradnji sa Dječjim vrtićem „Zapruđe“ iz Zagreba. Suradnja ova dva vrtića traje već dugi niz godina, a sada se nastavlja i u obliku zajedničkog stručnog usavršavanja.

Stručnom usavršavanju priključile su se ravnateljica i odgojiteljice Dječjeg vrtića „Bistrac“ iz Ogulina. U posljednje tri godine ova dva vrtića zajedno sudjeluju na stručnim usavršavanjima za odgojitelje. Na taj način, uz podjelu troškova, lakše i kvalitetnije mogu organizirati stručna predavanja, ostvariti međusobnu komunikaciju, razmjenu ideja i iskustava što u konačnici uvelike doprinosi i kvalitetnijem odgojno-obrazovnom radu s djecom predškolskog uzrasta.

Predavanja su održale odgojiteljice iz Dječjeg vrtića „Zapruđe iz Zagreba uz stručnu podršku mentorice gđe. Ljiljane Ivković, a bile su slijedeće:

 

1 .IRENA RADOVIĆ, odg.

Tema: RANA PISMENOST

 

  1. MAJA MLINARIĆ SAMARŽIJA, odg.

Tema: RAZVOJNA MAPA SKUPINE

 

  1. IRIS GLAMUZINA, prof. predškolskog odgoja

Tema: LUTKA U PRIMJENI

 

 

Kvaliteti stručnog aktiva doprinosi i adekvatan prostor kojeg nam je ustupila Općina Josipdol- osnivač Dječjeg vrtića Josipdol. Zajedničkom suradnjom svih čimbenika lokalne zajednice stvaraju se i uvjeti za napredak u određenim segmentima društva, u ovom slučaju je to segment društva o kojem ovisi budućnost našeg kraja, a to su djeca.

 

 

Samo je jedan kutak svemira koji sigurno možete promijeniti, a to ste vi sami.

Mijenjajući sebe – mijenjate druge.

Aldous Huxley

Podijeli ovo

Dječji vrtić Josipdol © sva prava zadržana

Karlovačka 17b, Josipdol 47303 | tel: 047/ 581 - 275
Sadržaj ove stranice isključiva je odgovornost Dječjeg vrtićaJosipdol

design studio